menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Overijssel weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Overijssel

Een kundige Payroll uit Overijssel helpt u graag verder.

Groeien in werknemers zonder risico: Payroll Overijssel

Een teken dat het goed gaat met uw bedrijf is als u medewerkers in vaste dienst heeft. Het komt er dan op neer dat het bedrijf prima draait, waardoor u niet meer alles in u eentje kunt doen. Maar er is ook een andere kant van de medaille wanneer u personeel in loondienst heeft. Personeel in dienst zal ook inhouden meer werk en meer verantwoordelijkheid voor u. Er wordt van u verwacht dat u bepaalde risico’s draagt en u zult natuurlijk een salarisadministratie moeten gaan bijhouden.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de termen juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. Als juridisch werkgever draagt u alle werkgeverslasten en bent u verantwoordelijk voor alle door de wet bepaalde eisen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle overige zaken die aan het werkgeverschap verbonden zijn, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte vaststellen en beoordelingsgesprekken voeren. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de werksituatie op de werkvloer. Wanneer we het hebben het juridisch werkgeverschap, heeft dat vooral betrekking op dingen zoals administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal eenvoudiger uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er bestaan dan risico’s die u als werkgever vrij veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar iets aan kunt doen. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een medewerker lang ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf in de arm neemt kunt u deze risico’s vermijden. Hierbij draagt u het juridisch werkgeverschap over aan het payroll bedrijf en personeelsleden krijgen dan altijd netjes hun salaris betaald.

Wilt u meer informatie over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Bent u met uw bedrijf gevestigd in Overijssel of daar in de omgeving, dan is het mogelijk om van verschillende payroll experts een offerte te ontvangen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Overijssel u het voordeligst uit bent.

10.246
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
58.120
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Overijssel

Professionele payrollbedrijven vanuit Overijssel

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Dit houdt ook in dat uw personeelsleden een payrollcontract krijgt van het payroll bedrijf. U krijgt op dat moment het exclusieve recht op uw personeel. Het gaat dus niet zo zo als met een uitzendbureau, dat personeel ieder moment bij een andere werkgever ingezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap blijft bij u.

Gaat er dan iets voor u als ondernemer wijzigen? Er verandert niets op de werkvloer. U blijft verantwoordelijk voor wat er iedere dag op de werkvloer gebeurt, er verandert dus niets onder uw medewerkers. U neemt mensen aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, voert functioneringsgesprekken en ontslaat personeel. Er verandert voor u gedurende de dagelijkse gang van zaken in uw onderneming eigenlijk niets en ook niet voor uw personeelsleden.

U heeft veel voordeel door het feit dat u geen juridisch werkgever meer bent, maar uw personeelsleden juridisch gezien in dienst van het payroll bedrijf zijn. U draagt niet meer de verantwoordelijkheid voor alle risico’s en over het voeren personeels- en salarisadministratie hoeft u zich ook niet meer druk te maken. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het salaris van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Is dit iets voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat besparen? Op deze site kunt u uw contactgegevens achterlaten dan ontvangt u razendsnel diverse prijsopgaven van payroll bedrijven uit Overijssel. Met payrolling wordt u als ondernemer ontlast en kunt u veel geld besparen.

mac
mac
img

Ik ben Michael Schenkels, regiomanager in Overijssel. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Overijssel.

Vergelijk snel payrolling professionals uit Overijssel!

Onderzoek hebben wij reeds voor u gedaan. Makkelijk toch? De payroll organisaties die bij ons geregistreerd staan, zijn allen professionele bedrijven. Allemaal zijn het deskundigen met geruime ervaring in HR Management. Bedenk eens hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw bedrijf? Als u gebruik gaat maken van payrolling gaat u zeker tijd overhouden, weet u al hoe u die tijd kunt gaan gebruiken?

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw onderneming kan doen, en wat dat voor positieve effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aanvragen. Op onze site kunt u snel en gemakkelijk diverse offertes aanvragen bij verschillende payroll organisaties in Overijssel en omgeving. Vergelijken van verschillende offertes is nog nooit zo simpel geweest, en op die manier kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder wilt overleggen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Overijssel te zeggen hebben!

img

Sibren Witting

Er was direct een connectie met de mannen van Professionals Overijssel. Dankzij hun snelle service ben ik uitgekomen bij een super Payroll. Ben je zelf nog op zoek zou ik Professionals Overijssel van harte aanbevelen.

img

Mariska Geesien

Door Professionals Overijssel heb ik heel snel een aantal geschikte payroll bedrijven doorgestuurd gekregen waar ik veel vertrouwen in heb. Na het doorlezen van de verschillende offertes heb ik 2 bedrijven extra benaderd om op gesprek te komen. De gesprekken waren goed en ik heb er vertrouwen in dat de gekozen partij de juiste keuze is voor mij.

Professionals uit andere branches in Overijssel

Let's Talk

Bij Professionals Overijssel staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier