menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Overijssel weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

boekhoudkantoren Overijssel

Een kundige Boekhouder uit Overijssel helpt u graag verder.

Een boekhouder uit Overijssel vinden

Een belangrijke eis waar u als ondernemer wettelijk aan moet voldoen, is het onderhouden van de boekhouding. Uit de boekhouding kunt u concluderen hoeveel belasting u moet afrekenen of eventueel terugkrijgt. U hebt namelijk te maken met verscheidene soorten belastingen. Als u een onafhankelijke ondernemer bent, is dit inkomstenbelasting, voor een BV betreft de vennootschapsbelasting. Deze belasting is een percentage van de winst die uit uw boekhouding blijkt.

Ook btw moet door ondernemers, per kwartaal of maandelijks worden aangeduid. Een goede boekhouding is dan onontbeerlijk. Alle rekeningen die u ontvangt en die u naar afnemers stuurt, moeten in de boekhouding worden opgenomen, zodat de nummers voor een btw-aangifte snel uit de boekhouding zijn te halen. Als de belastingdienst het nodig vindt, zullen zij inzicht in uw boekhouding willen hebben. Een optimale boekhouding is daarom onmisbaar.

Ook is er nog een belangrijke reden om een gedegen boekhouding te dragen. U heeft dan namelijk aanzienlijk meer inzicht in uw organisatie en dat draagt bij bij een makkelijkere bedrijfsvoering. U weet precies wat er binnenkomt en wat eruit gaat en hierdoor kunt u bij belangrijke besluiten direct interfereren zonder niet te weten wat er aan de hand is.

Maar u zult niet de enige onderneming zijn die niet veel weet over boekhouden. En als u uw facturen en bonnetjes nog op de traditionele aanpak in een schoenendoos onderhoudt, dan wordt het echt tijd om een boekhouder uit Overijssel in dienst te nemen. vul hier uw gegevens in en krijg van verscheidene boekhoudkantoren uit Overijssel een voorstel, zodat u uw administratie fatsoenlijk op orde krijgt.

8.826
Klanten geholpen met boekhoudkantoren vergelijken
58.120
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Overijssel

Hoe een boekhouding in Overijssel uitvoeren?

Uw boekhouding in Overijssel moet dus dermate worden georganiseerd dat zowel uw externe partijen, zoals de belastingdienst en uw bank fatsoenlijk inzicht in uw boekhouding hebben. Als u echt niets van boekhouden weet, dan kunt u inderdaad met uw doos vol met bonnen en facturen naar uw boekhouder gaan. Hij gaat al deze bonnen en facturen keurig in de boekhouding verwerken, zodat er uiteindelijk een goed overzicht ontstaat van de financiële toestand van uw bedrijf.

Hoe wordt de boekhouding tegenwoordig uitgevoerd? Vroeger bestond een boekhouding uit verschillende ‘boeken’, zoals het grootboek, het kasboek en het debiteuren- en crediteurenboek. Dit was best een langdradige methode en vrijwel geen enkele boekhouder gaat dit vandaag de dag nog op deze wijze doen.

Alles is tegenwoordig gedigitaliseerd en zo ook uw boekhouding. Alle facturen en financiële wijzigingen worden netjes ingevoerd in uw boekhoudprogramma naar keuze, waarna er keurige overzichten uitgedraaid kunnen worden. Wilt u niet uw gehele boekhouding uitbesteden aan een boekhouder, dan is de nieuwste trend om te boekhouden in de cloud. U voert al uw inkomende en uitgaande facturen in een online boekhoudsysteem in, waarna uw boekhouder vanaf zijn/haar locatie inzicht heeft in uw administratie en voor u overzichten kan opstellen.

Als hier uw offertes voor een boekhoudkantoor uit Overijssel gaat opvragen, dan mag u uitgaan van bekwame boekhouders die ook werken met de nieuwste digitale hulpmiddelen. Hiermee kunt u veel tijd besparen en daarmee ook geld. Eveneens is het voor uw boekhouder veel eenvoudiger om u snel van adviezen te voorzien.

mac
mac
img

Ik ben Michael Schenkels, regiomanager in Overijssel. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een boekhoudkantoor uit Overijssel.

Voordelen van een boekhouder uit Overijssel

Een fatsoenlijke boekhouder kan veel betekenen voor uw organisatie. Niet alleen wordt uw boekhouding op een juiste aanpak bijgehouden, u krijgt zelf ook veel beter inzicht in uw organisatie. U hoeft geen besluiten meer te nemen op basis van schattingen, maar op basis van de daadwerkelijke cijfers. Zo kunt u veel beter besluiten nemen die passen bij uw organisatie.

Heeft u ook zo’n aversie aan de blauwe enveloppen die bij u op de deurmat vallen? Of moeilijke brieven van verzekeringsmaatschappijen of andere instellingen? Helemaal als u ook nog medewerkers in dienst heeft, dan zult u veel post van veel verschillende instanties ontvangen. Bij een gedegen en betrouwbare boekhouder in Overijssel kunt u het contact met deze instellingen aan de boekhouder laten. Zo kunt u zich ophouden met uw eigen organisatie en bent u geen tijd kwijt aan administratieve werkzaamheden of het lange tijd aan de lijn hangen met allerlei organisaties.

Uw boekhouding bij laten werken is voor een boekhoudkantoor uit Overijssel een fluitje van een cent, want hier zijn zij in gespecialiseerd. De waarde van een boekhouder voor uw organisatie komt vooral tot uitdrukking in het onderzoek van de cijfers en adviezen hoe u kunt bijsturen in uw organisatie. Het is daarom belangrijk om een goede band met uw boekhouder op te bouwen.

Wilt u uw boekhouding ook professionaliseren? Vul hier dan direct uw gegevens in. U krijgt dan van verschillende boekhouders uit Overijssel een offerte, die u snel en makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Nadien kunt u profiteren van de vele voordelen die een eigen boekhouder met zich meebrengt.

Recensies

Dit is wat tevreden Boekhouder matches over Professionals Overijssel te zeggen hebben!

img

Peter-jan Nuis

Ik ben via Professionals Overijssel terecht gekomen bij een professionele Boekhouder. Door de snelle service van Professionals Overijssel heb ik direct een goede professional gevonden. Dit heeft mij enorm veel zorgen bespaart!

img

Trijntje Bove

Door Professionals Overijssel heb ik heel snel een aantal goede boekhoudkantoren doorgestuurd gekregen waar ik mee vooruit kan. Na het ontvangen van de verschillende offertes heb ik een tweetal van de bedrijven extra benaderd om op kennismakingsgesprek te komen. De pitches waren goed in orde en ik denk dat de overgebleven partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Overijssel

Let's Talk

Bij Professionals Overijssel staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier